Turqi – Ushtari i plagosur nga shpërthimi i minës iu nënshtrua plagëve të marra

Ushtari i plagosur gjatë aktiviteteve të kërkim-zbulimit në nënprefekturën Pervari të Siirtit, iu nënshtrua plagëve të marra.

1410540
Turqi – Ushtari i plagosur nga shpërthimi i minës iu nënshtrua plagëve të marra

Ushtari i plagosur gjatë aktiviteteve të kërkim-zbulimit në nënprefekturën Pervari të Siirtit, iu nënshtrua plagëve të marra.

Sipas deklaratës së bërë nga Prefektura, një ushtar u plagos gjatë aktiviteti të kërkim-zbulimit në nënprefekturën Pervari pasi shkeli mbi një minë të vendosur më parë nga organizata separatiste terroriste PKK.

Ushtari i plagosur u dërgua në spital me helikopter dhe u morë nën trajtim.

Krahas të gjitha ndërhyrjeve mjekësore ushtari i plagosur iu nënshtrua plagëve të marra dhe ra dëshmor.

 


Lajme të ngjashme