Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK-së në një operacion ajror

Në rajonin Hakurk, në veri të Irakut, janë neutralizuar 2 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, njoftoi të martën Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1406664
Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK-së në një operacion ajror

Në rajonin Hakurk, në veri të Irakut, janë neutralizuar 2 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

“Dy terroristë pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, vendndodhja e të cilëve u përcaktua me mjete zbulimi dhe vëzhgimi në rajonin Hakurk të veri të Irakut, janë neutralizuar me operacionin e kryer me mbështetje ajrore”,- thotë Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në një njoftim të saj.

 


Lajme të ngjashme