Presidenti Erdogan kryeson nga Stambolli mbledhjen e kabinetit

Mbledhja e Kabinetit Presidencial zhvillohet me kryesimin e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan).

1406162
Presidenti Erdogan kryeson nga Stambolli mbledhjen e kabinetit

Mbledhja e Kabinetit Presidencial zhvillohet me kryesimin e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan).

Këtë mbledhje që zhvillohet me anë të vidokonferencës, Presidenti Erdoan  drejton nga pallati presidencial “Huber” në Stamboll.

Tema kryesore është lufta kundër epidemisë së koronavirusit të ri (Covid-19).

Në mbledhje shqyrtohet ecuria e sëmundjes, masat e marra dhe efektet e shkaktuara në kuadër të luftës kundër koronavirusit.

Në mbledhje do të shqyrtohen edhe ndikimet ekonomike dhe zhvillimet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Pritet që Presidenti Erdoan të bëjë një deklaratë pas mbledhjes.

 


Lajme të ngjashme