Ministri Çavusoglu bisedon me homologët e tij për luftën kundër koronavirusit

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me ministrin e Punëve të Jashtme të Italisë, Luigi Di Maio.

1406257
Ministri Çavusoglu bisedon me homologët e tij për luftën kundër koronavirusit

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me ministrin e Punëve të Jashtme të Italisë, Luigi Di Maio.

Sipas burimeve diplomatike ministri Çavushollu bisedoi me homologun italian për luftën kundër epidemisë së COVID-19 dhe çështjet rajonale.

Ministri Çavushollu gjithashtu realizoi një bisedë telefonike edhe me ministrin e Punëve të Jashtme të Maldiveve, Abdullah Shahid.  

Burimet diplomatike nuk dhanë detaje në lidhje me brendësinë e kësaj bisede.  

 


Lajme të ngjashme