Numri i vdekjeve në Turqi nga Covid-19 u rrit në 2 mijë e 805

Turqia po vazhdon të marrë rezultate pozitive në luftën kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19), numri i të vdekurve nga ky virus vjen duke u ulur.

1405573
Numri i vdekjeve në Turqi nga Covid-19 u rrit në 2 mijë e 805

Turqia po vazhdon të marrë rezultate pozitive në luftën kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19), numri i të vdekurve nga ky virus vjen duke u ulur.

Numri i të vdekurve gjatë 24 orëve të fundit u rrit me 99 dhe arriti në 2 mijë e 805 gjithsej.

Ndërkaq gjatë periudhës së njëjtë janë bërë 30 mijë e 177 teste dhe janë zbuluar 2 mijë e 357 raste të reja të infektimit.

Numri i pacientëve të shëruarve dhe larguarve nga spitalet u rrit me 3 mijë e 558 dhe arriti në 29 mijë e 140.

Tërheq vëmendjen se gjatë disa ditëve të fundit në Turqi numri i të shëruarve është më i lartë se numri i të infektuarve.Lajme të ngjashme