Ushtria turke neutralizon 20 terroristë në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri

Janë neutralizuar 20 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, që përpiqeshin të infiltroheshin në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri.

1404977
Ushtria turke neutralizon 20 terroristë në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri

Janë neutralizuar 20 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, që përpiqeshin të infiltroheshin në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, thuhej se nga ana e komandove heroike janë parandaluar përpjekjen e depërtimit të organizatës terroriste PKK/YPG, që ka për qëllim që të prishë mjedisin e paqes dhe sigurisë në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”.

"Me një operacion të suksesshëm, 20 terroristë të PKK/YPG janë neutralizuar përpara se të arrinin qëllimet e tyre.", shkruhej në deklaratë.

 


Lajme të ngjashme