Rritet në 320 numri i qytetarëve turq që kanë vdekur jashtë shtetit nga Covid-19

Sipas informacionit të siguruar nga burimet diplomatike numri i shtetasve turq që kanë humbur jetën jashtë shtetit për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri është rritur në 320.

1399845
Rritet në 320 numri i qytetarëve turq që kanë vdekur jashtë shtetit nga Covid-19

Sipas informacionit të siguruar nga burimet diplomatike numri i shtetasve turq që kanë humbur jetën jashtë shtetit për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri është rritur në 320.

Shpërndarja e rasteve të deritanishme të vdekjeve nga Covid-19 sipas shteteve është si më poshtë: Francë 99, Gjermani 71, Holandë 54, Angli 32, Belgjikë 29, ShBA 13, Suedi 12, Austri 4, Zvicër 4, Republika Turke e Qipros së Veriut dhe në Liban nga një shtetas turk.Lajme të ngjashme