Operacione ajrore në veri të Irakut, neutralizohen 5 terroristë të PKK-së

Në veri të Irakut u neutralizuan 5 pjestarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

1392048
Operacione ajrore në veri të Irakut, neutralizohen 5 terroristë të PKK-së

Në veri të Irakut u neutralizuan 5 pjestarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se në rajonet Avashin-Basyan dhe Hakurk në veri të Irakut u ndërmorën operacione ajrore.

“Operacionet tona kundër organizatës separatiste terroriste PKK vazhdojnë me vendosmëri. Në rajonet Avashin-Basyan dhe Hakurk në veri të Irakut, me anë të operacioneve ajrore u neutralizuan 5 terroristë të përcaktuar me mjetet zbuluese dhe vrojtuese”, shkruhet në deklaratë.  

 


Lajme të ngjashme