Italia falenderon Turqinë për mbështetjen në luftën kundër koronavirusit

Italia falënderoi Turqinë për ndihmën që ajo i ka dhënë në luftën kundër epidemisë së tipit të ri të koronavirusit (COVID-19).

1388332
Italia falenderon Turqinë për mbështetjen në luftën kundër koronavirusit

Italia falënderoi Turqinë për ndihmën që ajo i ka dhënë në luftën kundër epidemisë së tipit të ri të koronavirusit (COVID-19).

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me Ministrin e Punëve të Jashtme të Italisë, Luigi Di Maio.   

Sipas burimeve diplomatike, biseda telefonike u zhvillua me kërkesë të Di Maios.

Në këtë bisedë telefonike, Di Maio e falenderoi ministrin Çavushollu për mbështetjen dhe bashkëpunimin e Turqisë në luftën kundër epidemisë së koronavirusit.

 


Lajme të ngjashme