Biseda telefonike Erdogan-Widodo, në fokus lufta kundër koronavirusit

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Indonezisë, Joko Widodo.

1388609
Biseda telefonike Erdogan-Widodo, në fokus lufta kundër koronavirusit

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Indonezisë, Joko Widodo.

Sipas deklaratës së bërë nga Departamenti i Komunikimit të Presidencës në bisedën telefonike u shqyrtuan çështjet e bashkëpunimit të luftës kundër tipit të ri të koronavirusit (COVID-19) dhe marrëdhënieve dypalëshe.  

 

 


Lajme të ngjashme