Turqia dënon sulmin terrorist në Afganistan

Turqia dënoi sulmin terrorist në tempullin Sikh në Kabul, kryeqyteti i Afganistanit.

1385047
Turqia dënon sulmin terrorist në Afganistan

Turqia dënoi sulmin terrorist në tempullin Sikh në Kabul, kryeqyteti i Afganistanit.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Punëve të Jashtme bëhet e ditur se është mësuar me hidhërim për humbjen e shumë jetëve si pasojë e sulmit terrorist, që ndodhi të mërkurën në tempullin Sikh në Afganistan.

“Ne dënojmë fuqishëm këtë sulm të urryer terrorist që mori në shënjestër strukturën multikulturore të Afganistanit. Ne dëshirojmë mëshirën e Allahut për ata që humbën jetën dhe një shërim të shpejtë për të plagosurit. Ne i përcjellim ngushëllimet tona popullit mik dhe vëlla të Afganistanit.Lajme të ngjashme