Mesazh uniteti nga Presidenti Erdogan

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) publikon një mesazh uniteti në luftën kundër tipit të ri të koronavirusit (Kovid-19).

1384413
Mesazh uniteti nga Presidenti Erdogan

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) publikon një mesazh uniteti në luftën kundër tipit të ri të koronavirusit (Kovid-19)...

Presidenti Erdoan nëpërmjet llogarisë së tij në “Twitter” publikoi një video të përgatitur nga Partia për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), ku ai është Kryetar i Përgjithshëm në lidhje me koronavirusin ku zënë vend fjalët: “Nëse besojmë e bëjmë, ia dalim me sukses sëbashku. 83 milionë janë një zemër e vetme”.

Në video tregohen pamje nga punimet në rajone të ndryshme të Turqisë në kuadër të luftës kundër Kovid-19.

Në video janë edhe fjalët e Erdoanit i cili thonë: “Ne e kemi besuar dhe do t’ia dalim me sukses”.

 


Lajme të ngjashme