Turqia dënon sulmin terrorist në Mali

Turqia dënoi sulmin terrorist në Mali, që kishte në objektivë një kamp ushtark dhe ku humbën jetën shumë ushtarë.

1382272
Turqia dënon sulmin terrorist në Mali

Turqia dënoi sulmin terrorist në Mali, që kishte në objektivë një kamp ushtark dhe ku humbën jetën shumë ushtarë.

“Kemi mësuar me hidhërim se shumë ushtarë humbën jetën dhe u plagosën në një sulm terrorist që kishte në shënjestër një kamp ushtarak në rajonin Gao të Malit. Ne e dënojmë këtë sulm. Ne i shprehim ngushëllimet tona të sinqerta popullit vëlla dhe qeverisë së Malit, si dhe familjeve dhe të afërmve të atyre që humbën jetën dhe u dëshirojmë një shërim të shpejtë të plagosurve”, shkruhet në deklaratën me shkrim të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Në sulmin në fjalë ishin vrarë 29 ushtarë dhe ishin plagosur 5 të tjerë.Lajme të ngjashme