Diyarbakir – Një tjetër familje bashkohet me fëmijën e tyre të rrëmbyer nga PKK-ja

Një tjetër familje që protestonte ulur në Diyarbakir para ndërtesës së kryesisë provinciale të Partisë Demokratike të Popujve (HDP), u bashkua me vajzën e tyre pas bindjes nga forcat e sigurisë.

1374683
Diyarbakir – Një tjetër familje bashkohet me fëmijën e tyre të rrëmbyer nga PKK-ja

Një tjetër familje që protestonte ulur në Diyarbakir para ndërtesës së kryesisë provinciale të Partisë Demokratike të Popujve (HDP), u bashkua me vajzën e tyre pas bindjes nga forcat e sigurisë.

Si rezultat i punimeve të bindjes të kryera me mbështetjen e familjeve, terroristët vazhdojnë të arratisen nga organizata separatiste terroriste PKK dhe të dorëzohen pranë forcave turke të sigurisë.

Tekosin Açar, e cila u dorëzua dje si rezultat i punimeve të bindjes së Komandave të Xhandarmërisë në Sirnak dhe Sanliurfa, u takua së bashku me nënën e saj, e cila protestonte ulur në Diyarbakir.

Naime Dalmis në Komandën Provinciale të Xhandarmërisë në Diyarbakir, pas 6 vitesh përqafoi vajzën e saj Tekosin.

Dje me dorëzimin e Hasim Açar dhe Tekosin Açar pranë forcave të sigurisë, numri i familjeve që protestojnë ulur para ndërtesës provinciale të Partisë HDP në Diyarbakir e që u bashkuan me fëmijët e tyre u rrit në 13.

 


Lajme të ngjashme