Ministri Soylu: BE-ja duhet të bashkëpunojë me Turqinë për çështjen e emigrantëve

Ministri i Punëve të Brendshme, Suleyman Soylu priti Përfaqësuesin e Lartë për Marrëdhënie të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë së Bashkimit Evropian (BE), Josep Borrel Fontelles.

1371389
Ministri Soylu: BE-ja duhet të bashkëpunojë me Turqinë për çështjen e emigrantëve

Ministri i Punëve të Brendshme, Suleyman Soylu priti Përfaqësuesin e Lartë për Marrëdhënie të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë së Bashkimit Evropian (BE), Josep Borrel Fontelles dhe delegacionin e tij shoqërues.

Pas pozimit para kamerave dhe mbledhja e ministrit Soylu dhe delegacionit e mbajtur në Ministri vazhdoi prapa dyerve të mbyllura për media.

Në takim ishte i pranishëm edhe shefi i delegacionit të BE-së në Turqi, ambasadori Christian Berger.

 


Lajme të ngjashme