Anija e tretë e sondimit niset për në Turqi

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore të Turqisë, Fatih Donmez deklaroi se është nisur për udhë anija e 3-të e sondimit në thellësi të mëdha detare e Turqisë.

1366845
Anija e tretë e sondimit niset për në Turqi

Ministri i Energjetikës dhe Burimeve Natyrore të Turqisë, Fatih Donmez deklaroi se është nisur për udhë anija e 3-të e sondimit në thellësi të mëdha detare e Turqisë.

Në deklaratën e bërë nëpërmjet medias sociale Twitter, Donmez shkroi: “Anija e tretë e sondimit, sihariqi i së cilës u dha nga i nderuari president nisi udhën. Anija me velat e mbushura me mbështetjen e popullit tonë është nisur drejt Turqisë. Qoftë për të mirë dhe me fat”.

Dy anijet e para të sondimit “Fatih” dhe “Yavuz” Turqia i bleu nga Norvegjia ndërsa të tretën po e sjell nga Anglia.

 


Lajme të ngjashme