Turqi - Në Akçakale të Sanliurfas vetëdorëzohet edhe një terrorist tjerër i PKK-së

Operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK përshpejtuan procesin e shpërbërjes së organizatës.

1364597
Turqi - Në Akçakale të Sanliurfas vetëdorëzohet edhe një terrorist tjerër i PKK-së

Një tjetër terrorist u dorëzua si rezultat i punimeve të bindjes nga forcat turke të sigurisë.

Operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK përshpejtuan procesin e shpërbërjes së kësaj organizate.

Një terrorist, i cili u bind nga Shërbimi Kombëtar i Inteligjencës dhe u largua nga veriu i Sirisë, u dorëzua pranë forcave të sigurisë në Sanliurfa të Turqisë.

Mësohet se hetimet për terroristin që u dorëzua në rrethin Akçakale të Sanliurfas po vazhdojnë.

Kështu, numri i terroristëve që u arratisën nga organizata këtë vit u rrit në 42.

 


Lajme të ngjashme