Forcat Ajrore Turke neutralizuan 4 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në zonat Hakurk dhe Avasin në veri të Irakut janë neutralizuar 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, për të cilët u përcaktua se ishin në përgatitje të sulmeve.

1361636
Forcat Ajrore Turke neutralizuan 4 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në zonat Hakurk dhe Avasinveri të Irakut janë neutralizuar 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, për të cilët u përcaktua se ishin në përgatitje të sulmeve.

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se në zonat në fjalë u krye një operacion ajror ndaj objektivave terroriste gjatë të cilit u neutralizuan 4 terroristë.

Në mes tjerash bëhet e ditur se operacionet në këto zona po vazhdojnë.

 


Lajme të ngjashme