Përfundoi takimi Erdogan-Merkel

Pak minuta më parë ka përfunduar takimi mes Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) dhe Kancelares së Gjermanisë, Angela Merkel, e cila ndodhet në Stamboll për një vizitë pune.

Përfundoi takimi Erdogan-Merkel

Pak minuta më parë ka përfunduar takimi mes Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) dhe Kancelares së Gjermanisë, Angela Merkel, e cila ndodhet në Stamboll për një vizitë pune.

Takimi u zhvillua në Vilën e Vahtetinit pa praninë e mediave. Takimi zgjati 1 orë e 20 minuta.

 


Lajme të ngjashme