Siri – Bien dëshmorë 3 ushtarë turq

Në zonën e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri kanë rënë dëshmorë 3 ushtarë.

Siri – Bien dëshmorë 3 ushtarë turq

Në zonën e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri kanë rënë dëshmorë 3 ushtarë turq.

Në komunikatën me shkrim të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se si pasojë e sulmit me autobombë gjatë kontrollit në rrugë kanë rënë dëshmorë 3 ushtarë.

“Kërkojmë mëshirën e Allahut për dëshmorët tanë të shenjtë, të cilët humbën jetën në këtë ngjarje që na pikëlloi thellë, ndërsa familjeve të pikëlluara, Forcave të Armatosura të Turqisë dhe popullit fisnik turk u shprehim ngushëllime”, thuhet në komunikatën me shkrim të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë.   

 


Lajme të ngjashme