Operacioni antiterror në veri të Irakut, bien dëshmorë dy ushtarë

Në operacionin që vazhdon në zonën Haftanin në veri të Irakut kanë rënë dëshmorë një ushtar dhe një roje sigurie, njoftoi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

Operacioni antiterror në veri të Irakut, bien dëshmorë dy ushtarë

Në përleshjet me armë me terroristët gjatë operacionit që zhvillohet në zonën Haftanin kanë rënë dëshmorë një ushtar dhe një roje sigurie, njofton Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) përmes një komunikate.

 


Lajme të ngjashme