Bisedë telefonike Erdogan-Merkel, në fokus Libia dhe çështjet rajonale

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, realizoi të dielën mbrëma një bisedë telefonike me Kancelaren e Gjermanisë, Angela Merkel.

1339377
Bisedë telefonike Erdogan-Merkel, në fokus Libia dhe çështjet rajonale

Siç bën të ditur Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës, në bisedën telefonike Erdogan-Merkel u morën në shqyrtim zhvillimet në Libi dhe çështjet rajonale me interes të përbashkët.Lajme të ngjashme