Oktay shprehë ngushëllime për vdekjen e Sulltanit të Omanit Qaboos bin Said

Zëvendëspresident Fuat Oktay shkoi në kryeqytetin Muskat për ngushëllime për vdekjen e Sulltanit Qaboos bin Said, i cili u varros dje.

1339247
Oktay shprehë ngushëllime për vdekjen e Sulltanit të Omanit Qaboos bin Said

Zëvendëspresidenti Fuat Oktay i shprehu ngushëllimet e tij Sulltanit të ri të Omanit, Heysem bin Tarik bin Teymur Al-Said për vdekjen e Sulltanit Qaboos bin Said.

Zëvendëspresident Oktay shkoi në kryeqytetin Muskat për ngushëllime për vdekjen e Sulltanit Qaboos bin Said, i cili u varros dje.

Oktay u mirëprit nga Seyit Khalid, Presidenti i Këshillit në Pallatin Kasir Al-Alem dhe i shprehu ngushëllimet e tij Heysem bin Tarik bin Teymur Al-Said, i cili u emërua Sulltan pas vdekjes së Qaboos bin Said.

Zëvendëspresident përcolli ngushëllimet e Presidentit Rexhep Tajip Erdogan dhe kombit turk dhe uroi që epoka e re të ishte e dobishme për shtetin dhe njerëzit e Omanit.

Ai përcolli ngushëllimet e Presidentit Recep Tayyip Erdogan dhe kombit turk dhe uroi që epoka e re të jetë e dobishme për shtetin dhe njerëzit e Omanit.Lajme të ngjashme