Çavusoglu shpreh ngushëllimet për vdekjen e Sulltanit të Omanit, Qaboos bin Said Al Said

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavusollu (Mevlüt Çavuşoğlu) publikoi një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Sulltanit të Omanit, Qaboos bin Said Al Said.

1338991
Çavusoglu shpreh ngushëllimet për vdekjen e Sulltanit të Omanit, Qaboos bin Said Al Said

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavusollu (Mevlüt Çavuşoğlu) publikoi një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Sulltanit të Omanit, Qaboos bin Said Al Said.

Ai bëri një postim në median sociale.

“Ngushëllime të përzemërta për popullin mik dhe vëlla të Omanit, që humbi një udhëheqës vizionar, madhështinë e tij Sulltan Qaboos bin Said Al Said. Qoftë shpirti i tij në paqe të përjetshme”, shkroi Çavushollu.

Sulltanit të Omanit, Qaboos bin Said Al Said humbi jetën në moshën 79-vjeçare.Lajme të ngjashme