Forcat turke të sigurisë neutralizojnë 6 terroristë në periferi të rrethit Sirnak

Xhandarmëria turke nga neutralizuar 6 terroristë të PKK-së në një operacion me mbështetje ajrore në periferitë e rrethit Sirnak, në juglindje të vendit.

1303537
Forcat turke të sigurisë neutralizojnë 6 terroristë në periferi të rrethit Sirnak

Sipas një komunikate të shkruar të Ministrisë së Punëve të Brendshme, Komanda Rajonale e Xhandarmërisë – Sirnak dhe Organizata Kombëtare e Inteligjencës (MIT) realizuan një operacion të përbashkët me mbështetje ajrore në zonat rurale të rrethit në fjalë, në kuadër të garantimit të sigurisë së brendshme, duke neutralizuar 6 terroristë dhe armët e tyre.

“Operacionet në këtë zonë vazhdojnë”, theksoi Ministria.Lajme të ngjashme