Xhandarmëria turke neutralizon 3 terroristë në periferi të rrethit Diyarbakir

Forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar të martën 3 pjesëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK gjatë një operacioni në periferitë e rrethit Diyarbakir, në juglindje të vendit.

1300887
Xhandarmëria turke neutralizon 3 terroristë në periferi të rrethit Diyarbakir

Sipas një komunikate të shkruar të Ministrisë së Punëve të Brendshme, Komanda Rajonale e Xhandarmërisë – Diyarbakir realizoi në zonat rurale të rrethit në fjalë një operacion me mbështetje ajrore, në kuadër të garantimit të sigurisë së brendshme.

“Në këto zona u neutralizuan 3 terroristë dhe operacionet vazhdojnë”, theksoi Ministria.Lajme të ngjashme