Erdogan priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres

Presidenti Recep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres.

Erdogan priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres

Presidenti Recep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres.

Takimi u zhvillua pa praninë e medias në Pallatin "Vahdettin" në Stamboll dhe zgjati rreth 1 orë.

Në pritje ishin të pranishëm edhe Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) edhe Kryetari i Komisionit të Jashtëm të Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Vollkan Bozkër (Volkan Bozkır).

 


Lajme të ngjashme