Turqi – Neutralizohet 1 terrorist në operacionet e brendshme

Në operacionet që janë kryer në periferi të provincës lindore Tunceli është neutralizuar një terrorist, ka njoftuar të hënën Ministria e Punëve të Brendshme.

1295887
Turqi – Neutralizohet 1 terrorist në operacionet e brendshme

Në rrethinat e provincës Tunxheli (Tunceli) është neutralizuar një terrorist në kuadër të operacioneve që vazhdojnë në zonë për sigurinë e brendshme.

Sipas komunikatës së Ministrisë së Punëve të Brendshme njësi të Komandës së Xhandarmërisë së Rrethit (Tunxheli) kanë kryer një operacion antiterrorist në periferi të provincës Tunxheli.

Ministria njofton se në këtë operacion është neutralizuar një terrorist dhe operacionet në zonë vazhdojnë.

 


Lajme të ngjashme