MSB: Ushtria turke i dha kundërpërgjigjen e duhur terroristëve të YPG/PKK-së

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”, terroristët e YPG/PKK-së vazhdojnë të hapin zjarr ngacmues dhe të bëjnë sulme ndaj njësive të Forcave të Armatosura Turke.

MSB: Ushtria turke i dha kundërpërgjigjen e duhur terroristëve të YPG/PKK-së

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”, terroristët e YPG/PKK-së vazhdojnë të hapin zjarr ngacmues dhe të bëjnë sulme ndaj njësive të Forcave të Armatosura Turke.

Në informacionin e bërë nga ana e Ministrisë shkruhet: “Provokimet dhe sulmet me mortajë dhe snajper nga terroristët e PKK/YPG ndaj njësive të Forcave të Armatosura Turke, që kryejnë detyrën e zbulim-kërkimit dhe pastrimit të eksplozivit në rajonin “Burimi i Paqes", vazhduan edhe sot. Në kuadër të vetëmbrojtjes dhe sigurisë së njësive ushtarake turke u dha kundërpërgjigjja e nevojshme duke u marrë në shënjestër terroristët e YPG/PKK-së.”

 


Lajme të ngjashme