Kapet imami i FETO-s në Meksikë

Osman Karaca, imami i Meksikës së Organizatës Terroriste Gyleniste (FETO), është kapur dhe kthyer në Turqi përmes një operacioni të organizuar nga Agjencia Kombëtare turke e Inteligjencës (MIT).

Kapet imami i FETO-s në Meksikë

Osman Karaca, imami i Meksikës së Organizatës Terroriste Gyleniste (FETO), është kapur dhe kthyer në Turqi përmes një operacioni të organizuar nga Agjencia Kombëtare turke e Inteligjencës (MIT).

Sipas informacioneve të marra, ndaj Karaca-s, për të cilin ishte lëshuar fletëarrest, për “krijim dhe udhëheqje të organizatës terroriste të armatosur” si person i cili ka zbatuar detyra të nivelit të lartë brenda organizatës terroriste, u zhvillua një operacion jashtë shtetit nga ana e MIT-it.

Karaca, imami i FETO-s për Meksikën, pasi u kap nga Agjencia Kombëtare turke e Inteligjencës dhe u soll në Turqi.  Lajme të ngjashme