Kombet e Bashkuara falënderojnë Turqinë

Zëvendëssekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara për Çështjet Humanitare Mark Lowcock, falënderoi Turqinë për përpjekjet e saj në lidhje me refugjatët.

Kombet e Bashkuara falënderojnë Turqinë

Zëvendëssekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara për Çështjet Humanitare Mark Lowcock, falënderoi Turqinë për përpjekjet e saj në lidhje me refugjatët.

Lowcock, që vizitoi pikat e ndihmave ndaj refugjatëve të vendosur në Kilis, u prononcua për Radio Televizionin Turk, TRT.

"Turqia prej një kohë shumë të gjatë tregon një bujari dhe një humanizëm  të madh duke ndihmuar njerëzit e zhvendosur nga vendi i tyre. Për këtë dua të falënderoj popullin dhe qeverinë turke." tha ai.Lajme të ngjashme