Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të kryera në zonat Zap dhe Gara në veri të Irakut u neutralizuan 3 pjesëtarët të organizatës separatiste terroriste PKK.

Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të kryera në zonat Zap dhe Garaveri të Irakut u neutralizuan 3 pjesëtarët të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas komunikatës së lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, në koordinim me operacionin “Kthetra” në zonat Zap dhe Gara në veri të Irakut u ndërmorën operacione ajrore gjatë të cilave u neutralizuan 3 terroristë të PKK-së.

Nga ana tjetër në komunikatën me shkrim të lëshuar nga Ministria e Punëve të Brendshme thuhet se ekipet e Komandës së Xhandarmerisë dhe të Drejtorisë së Policisë në kuadër të operacioneve të sigurisë së brendshme kanë kryer operacione në zonën rurale të nënprefekturës Gurpinar të Vanit gjatë të cilave janë neutralizuar 2 terroristë të PKK-së.

 


Lajme të ngjashme