Turqi – Në operacionet antiterroriste në Hakkari dhe Van u neutralizuan 6 terroristë

Në operacionet me mbështetje ajrore që janë kryer nga xhandarmëria turke në rrethinat e provincave Hakkari dhe Van janë neutralizuar 6 terroristë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Turqi – Në operacionet antiterroriste në Hakkari dhe Van u neutralizuan 6 terroristë

Në operacionet me mbështetje ajrore që janë kryer nga xhandarmëria turke në rrethinat e provincës Hakkari janë neutralizuar 4 terroristë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Sipas komunikatës së Ministrisë një operacion tjetër është realizuar edhe në rrethinat e nënprefekturës Gyrpënar (Gürpınar) të Vanit nga njësi të forcave speciale të Komandës së Xhandarmërisë së këtij rrethi.

Në këtë operacion janë neutralizuar 2 terroristë.

Mësohet se operacionet antiterroriste në rajon vazhdojnë.

 


Lajme të ngjashme