Në Beograd filloi samiti tresh Turqi – Serbi - Bosnje-Hercegovinë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq priti pjesëmarrësit në samit në Pallatin e Serbisë në kryeqytetin Beograd.

Në Beograd filloi samiti tresh Turqi – Serbi - Bosnje-Hercegovinë

Në kryeqytetin BeogradSerbisë filloi Samiti tresh Turqi-Serbi-Bosnje-Hercegovinë.

Samiti po mbahet me pjesëmarrjen e Presidentit të Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan), të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, Kryetarit të Këshillit Presidencial të Bosnjë-Hercegovinë, Zhelko Komshiq, anëtari boshnjak i Këshillit, Shefik Xhaferoviq dhe anëtari serb, Milorad Dodik.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq priti pjesëmarrësit në samit në Pallatin e Serbisë në kryeqytetin Beograd.

Pas pozimit për fotografi liderët kaluan në takimin tresh, ndërsa pas samitit do të organizojnë një konferencë të përbashkët për shtyp.

 


Lajme të ngjashme