Turqi - Operacionet për sigurinë e brendshme, neutralizohen 4 terroristë

Në operacionin me mbështetje ajrore në Hakkari dhe nënprefekturën Pylymyr (Pülümür) të rrethit Tunxheli (Tunceli) u neutralizuan 4 terroristë.

Turqi - Operacionet për sigurinë e brendshme, neutralizohen 4 terroristë

Në operacionin me mbështetje ajrore në Hakkari dhe nënprefekturën Pylymyr (Pülümür) të rrethit Tunxheli (Tunceli) u neutralizuan 4 terroristë.

Sipas deklaratës së Ministrisë së Punëve të Brendshme, në kuadër të operacioneve për sigurinë e brendshme, njësitë e Operacioneve Speciale të Xhandarmërisë ndërmorën një operacion të mbështetur nga ajari kundër organizatës separatiste terroriste PKK.

Në operacionin në zonën rurale të rrethit Hakkari u neutralizuan 2 terroristë.

Kurse në operacionin e zhvilluar nga Komanda e Xhandarmërisë së Rrethit në koordinim me Shërbimin Informativ Kombëtar, edhe në nënprefekturën Pylymyr të rrethit Tunxheli u vranë 2 terroristë.  

Ministria bën të ditur se vazhdojnë operacionet në rajon.   

 


Lajme të ngjashme