Operacion ajror në rajonin Gara në veri të Irakut, neutralizohen 2 terroristë

Në operacionin kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut u neutralizuan 2 terroristë.

Operacion ajror në rajonin Gara në veri të Irakut, neutralizohen 2 terroristë

Në operacionin kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut u neutralizuan 2 terroristë.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëhet e ditur se u ndërmor një operacion ajror në rajonin Gara.

“Si rrjedhojë e punës së koordinuar të Forcave të Armatosura Turke dhe Shërbimit Informativ Kombëtar, në operacionin ajror kundër organizatës separatiste terroriste u neutralizuan 2 terroristë të evidentuar në rajonin Gara në veri të Irakut”, shkruhej në deklaratën e Ministrisë.  

 


Lajme të ngjashme