Turqi – Neutralizohen 2 terroristë në një operacion në Hakari

Në operacionet antiterroriste që janë kryer kundër PKK-së nga Komanda e Xhandarmërisë së Rrethit të Hakarit dhe Shërbimi Informativ Kombëtar janë neutralizuar 2 terroristë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme përmes një komunikate të shkruar.

Turqi – Neutralizohen 2 terroristë në një operacion në Hakari

Sipas një komunikate të shkruar të Ministrisë së Punëve të Brendshme në kuadër të operacioneve për sigurinë e brendshme njësi të Komandës së Xhandarmërisë së Rrethit dhe Shërbimit Informativ Kombëtar (MIT) kanë realizuar operacione në rrethinat e provincës së Hakarit, në pjesën juglindore të vendit.

Në operacion janë neutralizuar 2 terroristë.

Mësohet se operacionet në rajon vazhdojnë.

 


Lajme të ngjashme