Gjeneralët amerikanë vijnë në Turqi për Zonën e Sigurt në Siri

Një delegacion ushtarak amerikan i kryesuar gjeneralët Stephen M. Twitty dhe Thomas Bergeson do të vizitojë Shtabin e Përgjithshëm në kuadër të Zonës së Sigurt që do të krijohet në Siri.

Gjeneralët amerikanë vijnë në Turqi për Zonën e Sigurt në Siri

Përmes një komunikate Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njofton vazhdimin e bisedimeve dhe aktiviteteve për Zonën e Sigurt që planifikohet të krijohet në Eufratin lindor në veri të Sirisë.

Një delegacion ushtarak amerikan i kryesuar nga Zëvendëskomandanti i Komandës së Ushtrisë Amerikane për Evropën (EUCOM) gjenerallejtënant Stephen M. Twitty dhe zv.komandanti i Komandës Qendrore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) gjenerallejtënant Thomas Bergeson do të vizitojë Shtabin e Përgjithshëm në kuadër të Zonës së Sigurt që do të krijohet në Siri.

 


Lajme të ngjashme