Erdogan do të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të perandorit të Japonisë, Naruhito

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha të shtunën se do të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të perandorit japonez, Naruhito, që do të zhvillohet në 22 tetor.

1265313
Erdogan do të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të perandorit të Japonisë, Naruhito

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha të shtunën se do të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të perandorit japonez, Naruhito, që do të zhvillohet në 22 tetor.

"Ne do të marrim pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të perandorit në Japoni më 21-22 tetor", tha presidenti Erdogan në ceremoninë e hapjes së Muzeut Modern të Artit, Odunpazari në provincën qendrore të Eskişehir.

Më 1 maj, perandori japonez Naruhito pranoi fronin, pasi babai i tij dhe ish-perandori Akihito abdikoi një ditë më parë.  AA   Lajme të ngjashme