Ushtria turke neutralizoi 2 pjesëtarë të PKK-së në veri të Irakut

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njofton se në kuadër të operacioneve të koordinuar me operacionet “Kthetra” që po vazhdojnë me sukses në veri të Irakut, në zonën Hakurk u kryen operacionet ajrore.

1263357
Ushtria turke neutralizoi 2 pjesëtarë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të koordinuara me operacionet antiterrori “Kthetra” në zonën Hakurk në veri të Irakut u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se në kuadër të operacioneve të koordinuar me operacionet “Kthetra” që po vazhdojnë me sukses në veri të Irakut, në zonën Hakurk u kryen operacionet ajrore.

Në këto operacione, ku u shkatërruan pozicionet e zjarrit, vendstrehimet dhe bunkerët e përdorur nga terroristët e organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan edhe 2 pjesëtarë të kësaj organizate.

 


Lajme të ngjashme