Turqi – Nga shpërthimi i një mjeti të improvizuar bie dëshmor një ushtar

Si pasojë e shpërthimit të një mjeti shpërthyes të improvizuar të vendosur në rrugë nga terroristët e PKK-së, ka rënë dëshmor një ushtar dhe u plagosën dy të tjerë.

Turqi – Nga shpërthimi i një mjeti të improvizuar bie dëshmor një ushtar

Si pasojë e shpërthimit të një mjeti shpërthyes të improvizuar të vendosur në rrugë nga terroristët e PKK-së, ka rënë dëshmor një ushtar dhe u plagosën dy të tjerë.

Mjeti shpërthyes i kurthuar nga anëtarët e organizatës separatiste terroriste PKK në rrugë në lagjen Tavuklu të Mardinit, shpërtheu gjatë kalimit të forcave të sigurisë.

Nga shpërthimi ra dëshmor një dhe u plagosën dy ushtarë të tjerë.

Të plagosurit u dërguan në spitalin shtetëror në Omerli.

 


Lajme të ngjashme