Turqi – Komandantët turq dhe amerikanë kryejnë fluturimin e parë me helikopter në zonën e sigurt

Fluturimi i parë i përbashkët me helikopter me pjesëmarrjen e komandantëve turq dhe amerikanë u zhvillua në fazën e parë të formimit zonës së sigurt në lindje të Eufratit.

Turqi – Komandantët turq dhe amerikanë kryejnë fluturimin e parë me helikopter në zonën e sigurt

Fluturimi i parë i përbashkët me helikopter me pjesëmarrjen e komandantëve turq dhe amerikanë u zhvillua në fazën e parë të formimit të zonës së sigurt në lindje tëEufratit.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri një deklaratë për këtë temë nga llogaria e saj në Twitter.

Në deklaratë thuhet se në kuadër të punimeve të fazës së parë për formimin e zonës së sigurt në Siri, në lindje të Eufratit u krye fluturimi i parë i përbashkët me helikopter me pjesëmarrjen e komandantëve turq dhe amerikanë.

Ministria postoi edhe një fotografi nga fluturimi i parë i përbashkët.Lajme të ngjashme