Ushtria turke neutralizon 6 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Ushtria turke ndërmori operacione ajrore në zonën Haftanin dhe Gara në veri të Irakut.

Ushtria turke neutralizon 6 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Gjatë operacioneve ajrore të ndërmarra në veri të Irakut u neutralizuan 6 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në koordinim me operacionin (tokësor) “Kthetra” në zonën Haftanin dhe Gara në veri të Irakut është kryer një operacion ajror, njofton Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në një postim që ka bërë në llogarinë e saj zyrtare në “Twitter”.

Sipas njoftimit të Ministrisë në këtë operacion janë neutralizuar 6 terroristë të PKK-së.

 


Lajme të ngjashme