Ushtria turke dërgon përforcime në vijën kufitare me Sirinë

Autokolona ushtarake e dërguar me qëllim përforcimi të njësive në kufirin me Sirinë arriti në nënprefekturat Akçakale dhe Suruç të Shanllëurfas (Şanlıurfa).

Ushtria turke dërgon përforcime në vijën kufitare me Sirinë

Autokolona ushtarake e dërguar me qëllim përforcimi të njësive në kufirin me Sirinë arriti në nënprefekturat Akçakale dhe Suruç të Shanllëurfas (Şanlıurfa).

Autokolona prej 15 maunave, që transportonin sisteme të raketahedhësve, tanke dhe municion, arriti në nënprefekturat Akçakale dhe Suruç.

Mësohet se maunat që kaluan nëpërmjet qendrat e nënprefekturave nën masa të rrepta të sigurisë do të dislokohen në njësitë ushtarake në vijën kufitare.

 


Lajme të ngjashme