Sot vazhdon raundi i dytë i bisedimeve për formimin e “Zonës së Sigurt” në Siri

Në Ankara vazhdojnë bisedimet mes delegacioneve turke dhe amerikane në lidhje me formimin e “Zonës së Sigurt” në veri të Sirisë.

Sot vazhdon raundi i dytë i bisedimeve për formimin e “Zonës së Sigurt” në Siri

Vazhdojnë bisedimet me zyrtarët ushtarakë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) për formimin e “Zonës së Sigurt” në veri të Sirisë.

Sipas komunikatës së lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëhet e ditur se pjesa e sotme e bisedimeve me zyrtarët ushtarakë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) për formimin e “Zonës së Sigurt” në veri të Sirisë ka filluar në orën 10.30 sipas orës së Turqisë në selinë e Ministrisë në Ankara.

Bisedimet në lidhje me çështjen në fjalë kanë filluar të hënën.

 


Lajme të ngjashme