Erdogan shtroi mëngjes për Kryeministrin e Malajzisë, Mahathir Muhammed

Presidenti Recep Tayyip Erdogan u takua me Kryeministrin e Malajzisë, Mahathir Muhammed për mëngjes në Stamboll.

Erdogan-Mahathir1.jpg
Erdogan-Mahathir2.jpg

Presidenti Recep Tayyip Erdogan u takua me Kryeministrin e Malajzisë, Mahathir Muhammed për mëngjes në Stamboll.

Mëngjesi u shtrua në Vilën e Vahdetinit në Stamboll.

Kryeministri i Malajzisë, Mahathir Muhammed dhe bashkëshortja e tij Siti Hasmah Muhammed Ali morën pjesë në mëngjesin e organizuar nga Presidenti Erdoan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdogan.

Mëngjesi ishte i mbyllur për media.

 


Lajme të ngjashme