Ambasada e Turqisë në Tripoli përgënjeshtron lajmet për evakuim

Ambasada e Turqisë në Tripoli të Libisë përgënjeshtrohen pretendimet se është evakuuar ndërtesa e ambasadores në kryeqytetet.

Ambasada e Turqisë në Tripoli përgënjeshtron lajmet për evakuim

Ambasada e Turqisë në Tripoli të Libisë përgënjeshtrohen pretendimet se është evakuuar ndërtesa e ambasadores në kryeqytetet.  

Në deklaratën me shkrim të bërë nga llogaria e ambasadës në rrjetin social Facebook bëhet e ditur se postimet e bëra në median sociale në arabisht për evakuimin e ambasadës janë të pabaza dhe të qëllimshme.

Në deklaratë bëhet e ditur se në ambasadën në Tripoli vazhdon puna dhe jepet mesazh për solidaritet me popullin e Libisë.  

 


Lajme të ngjashme