Ndihmëspresidenti Oktay: Turqia do të jetë gjithmonë pranë turqve qipriotë

Ndihmëspresidenti i Turqisë, Fuat Oktay në mesazhin e publikuar me rastin e 45 vjetorit të Operacionit të Paqes në Qipro tha se Turqia do të jetë gjithmonë pranë turqve qipriot dhe do t’i mbrojë interesat e tyre.

1239243
Ndihmëspresidenti Oktay: Turqia do të jetë gjithmonë pranë turqve qipriotë

Ndihmëspresidenti i Turqisë, Fuat Oktay në mesazhin e publikuar me rastin e 45 vjetorit të Operacionit të Paqes në Qipro tha se Turqia do të jetë gjithmonë pranë turqve qipriot dhe do t’i mbrojë interesat e tyre.

Në postimin e bërë në llogarinë e tij në median sociale Twitter, Fuat Oktay tha se në përvjetorin e Operacionit të Paqes në Qipro, i përkujtojmë martirët dhe veteranët heroikë.

“Urojë 45 vjetorin e Operacionit të Paqes të Qipros, i cili solli paqe në ishullin e Qipros dhe i dha fund përndjekjes së vëllezërve tanë. I përkujtojmë dëshmorët tanë me mëshirë dhe veteranë heroikë në përvjetorin e operacionit. Ne gjithmonë do të qëndrojmë pranë popullit turk qipriot dhe do t'i mbrojmë interesat e tyre", tha Fuat Oktay në mesazhin e tij.

 


Lajme të ngjashme