Takimi Erdogan-Rama, në fokus marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan zhvilloi një takim me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Takimi Erdogan-Rama, në fokus marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan zhvilloi një takim me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Në deklaratën e bërë nga ana e Departamentit të Komunikimit të Presidencës, bëhet e ditur se në takim u bisedua për marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale.

Në takimin e zhvilluar në nënprefekturën Marmaris të Turqisë ishte i pranishëm edhe Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Allbajrak (Albayrak).Lajme të ngjashme