Çavusoglu: Turqia do të jetë gjithmonë pranë shtetit dhe popullit palestinez

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) tha se Turqia do të jetë gjithmonë pranë shtetit të Palestinës dhe palestinezëve.

Çavusoglu: Turqia do të jetë gjithmonë pranë shtetit dhe popullit palestinez

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) tha se Turqia do të jetë gjithmonë pranë shtetit të Palestinës dhe palestinezëve.

Mevlyt Çavushollu u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Palestinës, Riyad el-Maliki.

I ndodhur në Xhide të Arabisë Saudite për të marrë pjesë në Mbledhjen e Jashtëzakonshme të Bordit Drejtues me Seancë të Hapur në nivel ministrash të jashtëm të Organizatës së Bashkëpunimit Islam, Çavushollu pati një takim me homologun palestinez.

Në postimin e bërë në median sociale Twitter pas këtij takimi, Çavushollu shkroi: “Me vëllain tim, ministrin e Punëve të Jashtme të Palestinës, Riyad Maliki biseduam për qëndrimin agresor në rritje të Izraelit në Jerusalem. Ne do të jemi gjithmonë pranë shtetit të Palestinës dhe palestinezëve”.Lajme të ngjashme